• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Senčila PDF Natisni E-pošta
1. PVC ROLETE
pvc_rolete
 Lamele so izdelane iz visoko kvalitetnih plastičnih mas. So dober toplotni in zvočni izolator. Notranjost profila lamele je predeljena s pregradnimi stenami, kar naredi lamelo trdnejšo. Na izbiro nudimo zelo široko paleto barvnih nians.

 

 

                                            barvna_lestvica_rolet2. alu ROLETE 
alu_rolete

Lamele so izdelane iz aluminija. Notranjost profila je polnjena z visoko kakovostno peno, zato se idealno obnesejo kot zvočni in toplotni izolator. Lamele so odporne proti zunanjim vremenskim vplivom in UV žarki. Odporne so proti mehanskim udarcem, kar jim zagotavlja boljšo stabilnost in večjo varnost.
 

 

 


barvna_lestvica_rolet
Roletni sistemi:
 
-nadokenske rolete:  
nadokenska_roleta


Rolete se montirajo nad okno - ponavadi pred montažo okna v odprtino. Zaradi posebne priprave preklade so najbolj primerne za adaptacije, možne pa tudi za novogradnje! Sistem je preprost, a učinkovito zasnovan, saj zaradi načina izdelave in dodane notranje izolacije prihaja do precej manjših toplotnih izgub, notranji servisni pokrov pa omogoča enostaven dostop do rolete, dodatni spodnji servisni pokrov pa omogoča zapiranje omarice (npr. z gips plošÄami) s sprednje strani.

 


-predokenske rolete:
zunanje_krpan_aluzije


Zunanje rolete   niso izjemno uporabne in priročne le pri novogradnjah, temveč so primerne tudi pri obnovah in popravilih na že obstoječih okenskih sistemih. Zunanje rolete so zelo uporabne tako v vročih dneh, ko notranjost objeka šÄitijo pred zunanjo vročino, ter v mrzlih dneh, ko v notranjosti objekta zadržujejo dragocene toplotno energijo.

 

 
-podometne rolete:
podometna_roleta


Podometni sistem je primeren za novogradnjo ali sanacijo objektov. Rešitev je enostavna vendar popolna: morebitni servisni posegi so predvideni brez poškodb fasade!Roletna omarica se vgradi na zunanji okvir okna pod omet oziroma izolacijo. Takšen način onemogoča izgubo energije,roletna omarica pa je funkcionalno skrita pod ometom. Tako ugodimo želji strankam, ki želijo roletno omarico popolnoma skriti pod omet in hkrati ohraniti zgrajeno izolacijo prostora.

 

 


3. NOTRANJE ŽALUZIJE
notranje_aluzije 

so primerna rešitev za zašÄito pred sončnimi žarki, za zatemnitev prostora ali pa za zastiranje pogleda v prostor. Omogočajo regulacijo svetlobe v prostoru.
Izdelane so iz aluminijastega 25mm obarvanega traku.

 


4. zunanje krpan ŽALUZIJE
zunanje_krpan_aluzijeZunanje žaluzije so namešÄene na zunanji strani oken, kar omogoča zatemnitev tudi pri odprtem oknu.
Širine lamel:
50 mm - obračunska mera 1,5 m
60 mm - obračunska mera 2 m
80 mm - obračunska mera 2 m

Upravljajo se s pregibnim drogom ali na električni pogon.

Zunanje žaluzije so idealne za zatemnitev poslovnih stavb, šol, vrtcev ...

 
5. PLIŠE  
plise

zadovoljijo še tako zahtevnega kupca. Primerna so za vse oblike oken, od klasičnih do oken najrazličnejših oblik (trikotna, trapez, polkrožna ...).

Narejena so iz poliesterske antistatične tkanine kar preprečuje nabiranje prahu na zavesah. Izbirate lahko iz široke palete barvnih odtenkov in različnimi dekorativnimi vzorci.

Plise senčila so lahko:
• zatemnilna - zatemnitev prostora,
• dekorativna - zmečkan videz tkanine, različne prosojne tkanine,
• izolacijska - z metalnim nanosom, namenjenem odbijanju toplote.

 

6. SCREEN  
screen

Raziskave na področju senčil vedno stremijo k novostim. Screen – senčilo s katerim lahko enostavno zmanjšate temperaturo v prostoru tudi do 10 stopinj celzija!

Screen senčilo lahko namestite v notranjost prostora ali na zunanjo stran okna. Tkanina je mrežasta in narejena iz steklenih vlaken, odporna je proti zunanjim vremenskim vplivom in ognju. SpušÄeno screen senčilo vam zaradi svoje prosojnosti še vedno omogoča prijeten zasenčen pogled navzven, istočasno pa preprečuje segrevanje prostora.

 

 

7. SONRO
sonro

Sonro je novost na področju senči in sicer produkt, ki je popolno zlitje rolet in senčenja. Moderna oblika zagotavlja varnost in prosojnost. Sonro senčilo vas šÄiti pred vsemi zunanjimi vplivi, hkrati pa vam zagotavlja jasen pogled na okolico.
Svetloba in zračenje sonroja sta lahko izrazita, lahko pa izberete popolno zatemnitev. Sonro lamelni plašÄ je sestavljen iz valjanega dvostenskega ALU profila s svetlobnimi in zračnimi režami med lamelami. Lamele plašÄa so aretirane (zaključene) po celotni dolžini, kar onemogoča premikanje lamel. Odprtina zračne reže, pri napol odprtem plašÄu znaša 2,8 mm, kar omogoča 21% prehod svetlobe v prostor.


 

Proizvodni program

Okna
Vrata
Senčila
Komarniki
Police

Naši partnerji

Okna:
grand_export_rehau
Stekla:
logo_reflex
Okovje:
gu_bks