• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Komarniki PDF Natisni E-pošta
Omogočite si zračenje stanovanja brez nadležnega mrčesa v hiši. Ponujamo vam enostavno, zanesljivo in trajno rešitev - odločite se za komarnike.

 
1.KOMARNIK V ROLETI
komarnik_v_roleti        - Komarnik je integriran v rolo omarico
- Kombinirano ALU vodilo za roleto in komarnik
- Univerzalna zašÄita pred vsemi vrstami nadležnih insektov, ki omogočajo dostop svežega zraka in obenem preprečuje vdor insektov tudi pri popolnoma odprtem oknu
 

2. ROLO KOMARNIK 

komarnik_rolo_klasikKomarnik lahko vgradimo v odprtino skupaj z novim oknom ali v že vgrajeno okno. Mreža komarnika je navita na rolo mehanizem, ki omogoča enostavno spušÄanje in dviganje.
 

3. FIKSNI KOMARNIK

fiksni_komarnikNajenostavnejša izvedba med komarniki, ki ga pritrdimo na zunanji okvir okna ali vrat in ga po želji tudi odstranimo.


4. KOMARNIK ROLO VERTIKAL
 
komarnik_rolo_vertikal
Komarniki rolo vertikal se priporočajo za francoska, vhodna ali balkonska vrata. Sistem za drsenje ima posebno ročico s katero se kontrolira odpiranje in zapiranje komarnika.

 5. KOMARNIK AMERIŠKA VRATA 

komarnik_-_ameriska_vrata

Komarniki Amerika vrata so primerna za balkonska vrata, ki se pogosteje uporabljajo. Krilo vrat je sestavljeno iz 52 mm profilov in se preko tečajev pritrdi na vratni podboj ali na vodila rolet.

S pomočjo samozapiralnega sistema tečajev se vrata avtomatsko zapirajo. V zaprtem položaju pa jih drži magnet, ki ga pritrdimo na vratni podboj.
Vrata komarnika imajo prečnik, ki ga vstavimo zaradi boljše statike, v prečniku pa je tudi ročaj za odpiranje vrat z zunanje strani.
Možna je eno ali dvokrilna izvedba, priporoča pa se, da krilo ni širše od 120 cm.
 

Proizvodni program

Okna
Vrata
Senčila
Komarniki
Police

Naši partnerji

Okna:
grand_export_rehau
Stekla:
logo_reflex
Okovje:
gu_bks